Käyttöehdot

Verkkopsykologi.fi sivuston käyttöehdot. Voimassa 30.11.2020 alkaen.

Verkkopsykologi.fi sivuston tarkoitus on tuottaa tietoa psykologisista teemoista. Käyttämällä sivustoja ja ostamalla verkkokursseja sivultolta, hyväksyt samalla käyttöehdot, tietosuojaehdot ja erilliset sopimusehdot, jotka on esitetty sivustolla. Ehdot sitovat ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Mikäli et syystä tai toisesta voi hyväksyä ehtoja, sivuston käyttö on lopetettava välittömästi.

Tiivistelmä käyttöehdoista:

 • Et omista sivustolla olevaa kirjallista-, video- tai muussa muodossa olevaa sisältöä.
 • Saat tuotteisiin ja rajatun käyttöoikeuden, ellei siitä ole erikseen sovittu.
 • Et saa jakaa käyttäjätiliä, käyttäjätunnusta ja/tai salasanaa tai muuten suljettua sisältöä millään tavalla eikä sitä saa julkaista missään muualla ilman erillistä lupaa.
 • Et saa lähettää sivutolle sopimatonta sisältöä ja vastaat omista toimistasi.
 • Sitoudut maksamaan ostamasi tuotteet ja palvelut.
 • Ostamallasi digitaalisella sisällöllä ei ole peruuttamisoikeutta sen jälkeen kun yritys on aloittanut sen toimittamisen.

1) Immateriaalioikeudet

Verkkopsykologi.fi sivuston sisältö on tekijänoikeuden suojaamaa omaisuutta, poislukien kolmansien osapuolten tuottamia ja sivustolle liitettyjä palveluja, kuten kommentit ja osa kuvista. Yritys pidättää kaikki oikeudet sivustolla ja niiden sisältämissä tuotteissa julkaistavaan aineistoon.

Sivustolla olevaa materiaalia saa lukea ja ladata omalle koneelle sekä tulostaa henkilökohtaiseen käyttöön. Aineistoa saa käyttää vain henkilökohtaisiin tarkoituksiin. Jäljennöksiä tai osaa niistä ei saa myydä, antaa, jakaa tai luovuttaa sähköisesti tai paperikopiona kaupallisessa tarkoituksessa eikä muuttaa tai liittää muuhun aineistoon tai muihin www-sivustoihin ilman erillistä lupaa.

2) Palvelujen sisältö ja käyttö

Sivuston materiaali on tarkoitettu vähintään 18-vuotta täyttäneille henkilöille.

Sinulla ei ole oikeutta ostaa tuotteita tai palveluita sivustoilla esitetyillä hinnoilla jos käytät niitä muuhun kuin henkilökohtaisiin tarkoituksiin. Jos käytät materiaalia opetuksessa, kouluttamisessa, valmentamisessa tai verkkokursien tekemisessä, niiden käyttö katsotaan oman ammattitaidon ja liiketoiminnan kehittämiseksi ja se ei ole henkilökohtaista käyttöä. Tällöin sinun on oltava ensin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen verkkopsykologi(at)gmail.com.

Sivustolla olevan digitaalisen sisällön osto vaatii rekisteröitymisen sähköpostilistalle. Rekisteröitymisen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa etunimesi, sukunimesi ja osoitteesi sekä aktiivisesti käyttämäsi sähköpostiosoite. Sinun tehtäväsi on vastata tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Yritys ei vastaa vahingoista, jotka saattavat aiheutua, mikäli ilmoitat vääriä tietoja yritykselle.

Saadessasi käyttäjätunnuksen ja salasanan tuotteen/palvelun ostamisen yhteydessä, tiedät, että ne ovat aina henkilökohtaisia, eikä niistä saa luovuttaa eteenpäin. Yritys ei vastaa salasanan ja/tai käyttäjätunnuksen sopimattomasta tai laittomasta käytöstä. Olet yksin vastuussa vahingosta, joka aiheutuu yritykselle ja itsellesi, mikäli luovutat tietoja kolmansille osapuolille.

Olet vastuussa käytöksestäsi ja viesteistäsi. Vastuu kattaa kaikki viestit, joita lähetät Facebookin, Instragramin, sähköpostin tai muun viestiliikenteen välityksellä.

Yrityksen sivustolla ei hyväksytä seuraavaa sisältöä:

 • laiton tai herjaava sisältö, sen lähettäminen tai levittäminen
 • laiton hakkerointi
 • laiton teko palvelujen tai tuotteiden käytön yhteydessä
 • näiden ehtojen väärinkäyttö
 • muiden sivuston käyttäjien uhkaaminen tai kiusaaminen
 • tekeytyminen toiseksi henkilöksi
 • muiden käyttäjien tietojen levittäminen
 • tuotteiden tai palvelujen käyttäminen omassa liiketoiminnassa

Mikäli yritys katsoo, että olet rikkonut näitä ehtoja tai käyttänyt palveluita väärin, yritys voi oman harkintansa mukaan ja ilman minkäänlaista vastuuta sinua kohtaan estää pääsysi tuotteisiin, palveluihin ja materiaaleihin.

3) Maksuehdot

Maksujenvälityspalveluna toimiin Klarna: https://www.klarna.com/fi/

Klarnan asiakaspalvelu: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/

Yritys ei vastaa sopimuksista, joita teet kolmansien osapuolten kanssa ostaessasi tuotteita. Jos esimerkiksi maksat osamaksulla, tuo sopimus on täysin sinun ja osamaksupalvelua tarjoavan luottolaitoksen välinen sopimus.

Pääsy ostamaasi tuotteeseen avautuu, kun tuote on maksettu kokonaisuudessaan.

4) Peruutusehdot

Sivustolla myytävänä olevissa digitaalisissa tuotteissa kuten verkkokursseissa kuluttajansuojan mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus on voimassa kunnes yritys aloittaa digitaalisen sisällön toimittamisen. Kun tuotteen toimitus on aloitettu, peruuttamisoikeus päättyy, sillä kyseessä on tuote, jonka asiakas saa välittämästi käyttöönsä. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, tuotteen osto tulee keskeyttää.

Jos haluat peruuttaa ostoksesi, ota välittömästi yhteyttä verkkopsykologi(at)gmail.com. Huomioithan, että palveluiden maksamatta jättäminen ei ole riittävä peruutusilmoitus.

5) Vahingonkorvausvastuu

Tuotteet, palvelut ja materiaalit ovat saatavilla sellaisenaan kuin ne ovat. Yritys varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa, vaihtaa, lisätä tai poistaa tuotteita, palveluita ja materiaaleja sivustolta.

Yritys ei ole vastuussa siitä, jos palvelin, verkko tai nettityhteys ei toimi.

6) Henkilötietojen kerääminen ja luovuttaminen

Yritys noudattaa kaikessa henkilötietojen keräämisessä tietosuojalakia. Yritykselle luovutetut tiedot käsitellään Suomen tieosuojalainsäädännön mukaisesti.

7) Käyttöehtojen muuttaminen

Yritys varaa itselleen oikeuden muuttaa, lisätä tai poistaa tietoja käyttöehdoista oman harkinnan ja lainmuutoksten johdosta. Sinä sitoudut tarkistamaan käyttöehdot säännöllisesti. Käyttämällä tuotteita, palveluita ja materiaaleja, katsotaan sinun hyväksyvän nämä käyttöehdot.

8) Erimielisyydet ja sovellettava laki

Nämä käyttöehdot on laadittu, jotta erimielisyyksiä ei syntyisi. Jos niitä kuitenkin suntyy, pyrimme ensisijaisesti ratkaisemaan ne keskustelemalla ja tätä sopimusta tarkastelemalla. Erimielisyystilanteessa ota aina ensin yhteyttä yritykseen, sillä tyytyväisyytesi on yritykselle tärkeää.

Kaikki käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja käyttöehdoista aiheutuvat erimielisyyden ratkaistaan lopullisesti Keski-Suomen Käräjäoikeudessa.

Nämä käyttöehdot eivät rajoita sinulla olevia sinuun soveltuvan lain nojalla olevia oikeuksia kuluttajana.

9) Yhteystiedot: verkkopsykologi(at)gmail.com