Info

Olen tutkija ja psykologi, koulutukseltani psykologian tohtori ja dosentti. Tutkijan työ on täyttänyt päiväni jo yli kymmenen vuoden ajan, mutta edelleen jokaisen uuden tutkimuksen aloittaminen on sykähdyttävä kokemus. On ihana päästä käsiksi teemoihin, joista tarvitsemme lisää tietoa. Tutkimuksissani erityisesti hyvinvoinnin ja motivaation teemat ovat olleet keskeisessä asemassa. Tutkimustyöni lisäksi olen käsitellyt näitä teemoja työskennellessäni psykologina niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin parissa. Jokainen kohtaaminen on ollut arvokas ja avannut eri tavoin yksittäisen ihmisen elämänpolun erityisyyttä.

Tällä sivustolla haluan nostaa esiin erilaisia psykologisia teemoja sen tiedon ja kokemuksen pohjalta mitä minulle on tutkimusteni ja kliinisen työni pohjalta kertynyt. Tavoitteena on lisäksi järjestää pienimuotoisia verkkokursseja ja koulutuksia, joissa avataan keskeisiä teemoja psykologisen tutkimuksen kentältä.

Harras toiveeni on, että näiltä sivuilta löytämäsi tieto  hyödyttäisi sinua arkipäivän valinnoissasi ja pohdinnoissasi.

Tervetuloa seuraamaan, mutta myös käymään vuoropuhelua eri teemoista. Jätä siis rohkeasti kommentteja, kysymyksiä ja palautetta!

 

Kati