Sopimusehdot

YRITYSTIEDOT:

Y-tunnus: 2310568-1

Vuorenlahdentie 26, 40950 Muurame

www.verkkopsykologi.fi

Maksuliikenteen tiedot: Maksujen välittäjänä toimii Klarna. Asiakkaan verkkopankkimaksaminen tai luottokortin tiedot eivät tallennu yrityksen järjestelmiin vaan jäävät maksujenvälityksestä vastaavan yrityksen tietoihin.

PERUUTUSEHDOT:

Verkkopsykologi.fi sivustolla myydään digitaalista sisältöä (verkkokursseja). Näissä tuotteissa kuluttajalla ei ole Suomen kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän vaihto- ja palautusoikeutta, koska kyseessä on tuote, jonka asiakas saa käyttöönsä välittömästi.

Kuluttajalla on kuluttajansuojalain mukainen ehto peruuttaa kauppa 14 päivän kuluessa ostoksesta. Kuluttajalla ei ole kuitenkaan oikeutta peruuttaa digitaalisen tuotteen ostoa sen jälkeen, kun yritys on aloittanut digitaalisen tuotteen toimittamisen. Katso lisää: https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/

Hyväksymällä nämä ehdot, hyväksyt, että 14 päivän peruutusehto poistuu samalla hetkellä, kun yritys aloittaa tuotteen toimittamisen. Mikäli et hyväksy ehtoja, tuotteiden osto tulee keskeyttää.